Hrvatski ragbijaši oduševili na otvaranju kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo: Poraz od Oxforda nam je bila dodatna motivacija

Hrvatska, ragbi

Hrvatska ragbijaška reprezentacija odigrala je prvu utakmicu Europskog kupa nacija protiv reprezentacije Andore na Starom placu u Splitu.

Ovim su natjecanjem i rezultatom od 47:15 za naše ragbijaše tako fantastično započele kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Japanu 2019.

Lijepo jesensko vrijeme potaknulo je dolazak velikog broja gledatelja koji su u obiteljskoj atmosferi, osim za našu reprezentaciju, navijali i za igrače Nade i Makarske na jutarnjoj utakmici, kao i bodrili predstavnike mlađih generacija na Dječjem rugby festivalu.

Prošlotjedni sraz hrvatskih reprezentativaca s Oxfordom pripremio ih je za tešku igru, te su svi dali svoj maksimum kako bi pokušali osvojiti i bonus bod, što su u konačnici i uspjeli.

“Poraz protiv Oxforda nije nam slomio duh, već dao dodatnu motivaciju da se koncentriramo samo na igru. Sad imamo još više samopouzdanja pred put u Izrael“, izjavio je kapetan Ozich.

OSTALI SPORTOVI