Janković: Odigrali smo kako je trener htio! Cameron: Ponekad ste bolja momčad, ali na kraju ne pobijedite!

Žunić, Medveščak

Hokejaši Medveščaka poraženi su i u svom drugom povratničkom nastupu u austrijskom EBEL-u. Medvjedi su uspjeli izboriti produžetak, osigurati barem bod, ali su pali u dodatnom vremenu za konačnih 4:3.

Zagrebački sastav je čak tri puta sustizao zaostatak, Olden je dva puta bio strijelac, Koskiranta je pogodio za produžetak tri minute prije kraja, ali ekipa Connora Camerona nije uspjela doći do slavlja.

“Mislim da smo odigrali kako je trener htio. Oni su danas imali malo više sreće. Imali smo i više udaraca na gol, ali nismo realizirali svoje prilike. Moramo dignuti glave jer već u subotu nam slijedi nova utakmica”, jasan je bio Ivan Janković, prenosi službena klupska stranica.

“To je hokej. Ponekad ste puno bolja momčad na ledu, ali na kraju se ne uspijete dokopati pobjede. Idemo u pravom smjeru. pokazali smo dobru mentalnu pripremljenost. Čak tri puta smo se vraćali iz rezultatskog minusa”, kazao je nakon susreta trener Cameron koji će u novome tjednu pripremati momčad za subotnju utakmicu protiv Innsbrucka u gostima.

Pred više od četiri tisuće ljubitelja hokeja pak je podbacio brončani sa Svjetskog prvenstva u Londonu, naš sjajni atletičar Stipe Žunić.

Hokej ZIMSKI SPORTOVI