Jedinstvena modna priča hrvatske vaterpolske reprezentacije

Ante, Petra, Ivica Skoko, Emmmi, Maro

Hrvatska vaterpolska reprezentacija i modni dizajner Ivica Skoko predstavljaju jedinstvenu modnu suradnju. Na radost brojnih ljubitelja najtrofejnijeg hrvatskog sporta, hrvatska vaterpolska reprezentacija izdana je ekskluzivna street style priča s obilježjima naše reprezentacije. Zanimljiv dizajn majica i hoodica idealan je za svaki modni ukus, a prepoznatljive kockice i hrvatske boje ovdje su prezentirane na zanimljiv način.

Emmi i Petra

Foto kampanju za nesvakidašnju kolekciju snimili su reprezentativci Emmi Miljković i Petra Bukić te Ante Vukičević i Maro Joković. U stvaranju ovog, u potpunosti hrvatskog proizvoda, uz hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju i Ivicu Skoku, sudjelovala je tvrtka Naftalina. Ekskluzivna street style kolekcija može se kupiti na jednom od najjačih europskih vaterpolskih natjecanja – Europa kupu, od petka pa sve do nedjelje na zagrebačkom bazenu Mladost, a nakon završetka turnira u prostorima Hrvatskog vaterpolskog saveza, Jarunska 5.

Kapetan Bušlje predvodi Barakude u obranu naslova Europa Cupa: Nadam se da ćemo da odigrati kako znamo

Hrvatska vaterpolska reprezentacija Europa kup otvara večeras u 20.15 sati protiv reprezentacije Grčke, a uz njih na ovom jakom natjecanju snage će odmjeriti i reprezentacije Crne Gore, Italije, Mađarske, Rusije, Srbije i Španjolske.

U subotu, drugog dana Europa kupa, ispred bazena Mladosti od 11 se sati održava Kids’ players day na kojem svi građani mogu upoznati legende hrvatskog vaterpola te igrače iz svake reprezentacije koja sudjeluje na turniru.

DRUŠTVENE MREŽE