Jelovčić: Računica s Rusima je jasna, a uz potporu navijača u Osijeku možemo završiti posao!

Osijek, Gradski vrt

Kapetan hrvatske futsalske reprezentacije Franco Jelovčić najavio je odlučujući okršaj s Rusijom u Osijeku u borbi za plasman na Svjetsko prvenstvo.

Nakon pobjeda nad Azerbajdžanom i Slovačkom veliki uspjeh je pred vratima…

“Bilo je dramatično protiv Slovačke, ali najvažnije je da smo pobijedili. Atmosfera je uistinu dobra i s nestrpljenjem očekujemo utakmicu s Rusijom. Rusija je nominalno prvi favorit turnira, no vidjeli smo da svatko može igrati sa svakim i da je svaka utakmica teška na svoj način…”

“U susret sigurno ulazimo manje opterećeni od Rusije, pogotovo nakon njihovog poraza. Azerbajdžan je prepun Brazilaca, igrača s europskim iskustvom i njihova je pobjeda nad Rusijom sve dodatno zakomplicirala. Računica je jasna: nama je dovoljno i neriješeno, čak možda i minimalni poraz,” poručio je Jelovčić, prenosi hns-cff.hr.

Očekuje se sjajna atmosfera večeras od 20 sati u osječkom Gradskom vrtu.

“Uzdam se u domaću publiku, uz njihovu potporu možemo završiti posao. Publika je u teškim trenucima na ovom turniru bila naš šesti igrač, njihovo nam navijanje mnogo znači. Pozivam ih da dođu u što većem broju pa da svi zajedno slavimo,” zaključio je kapetan Hrvatske.

Kvalifikacije za SP, Elitno kolo, Skupina C:
1. Hrvatska 6
2. Azerbajdžan 3
3. Rusija 3
4. Slovačka 0

NOGOMET