Jurčić očekuje i podršku navijača: “Ovisimo o sebi”; Bjelica: “Izvukli smo najtežeg suparnika”

Nenad Bjelica

Nenad BjelicaDinamo će svoju priliku za novi nastup u Ligi prvaka tražiti preko bečke Austrije, a trener Modrih Kruno Jurčić naglasio je kako će ipak više razmišljati o svojoj ekipi nego o suparniku.

“Kada smo postali nositelji mi nije bilo toliko bitno koga ćemo dobiti nego da moja ekipa raste, digne formu na još viši nivo, a onda s druge strane može biti bilo tko,” hrabro i samouvjereno je Austrijancima poručio Jurčić te dodao: “Izvukli smo suparnika koji je osvojio više od 50 trofeja u Austriji, klub velike tradicije i sigurno ih respektiramo, ali mi smo na nivou da ovisimo isključivo o sebi.”

Prvaka Austrije trenira hrvatski strateg Nenad Bjelica, igračka  legenda Osijeka : “Neugodno je kada je na klupi protivnika ‘naš’ čovjek koji zna sve detalje o Dinamu dok mi tek trebamo njih ‘skenirati’, ali najbitnija je naša igra.”

Jurčić očekuje i podršku navijača u Beču: “Mi očekujemo da nas pet tisuća Bad Blue Boysa odnese do pobjede i da zajedno proslavimo ulazak u Ligu prvaka.

Bjelica je za službenu stranicu svog kluba poručio: “Dinamo je organizacijski fantastično posložen. Jeftino angažiraju mlade igrače, a kasnije ih prodaju za milijune. U hrvatskom prvenstvu konkurencije nemaju.”

“Igraju napadački nogomet i neće to sigurno biti utakmica kao protiv Islanđana gdje se protivnik povukao u obranu. Mislim kako smo, uz Basel, izvukli najtežeg suparnika, ali uvjeren sam kako imamo svoju priliku,” zaključio je za kraj Bjelica.

Prvi susret Dinama i Austrije na rasporedu je 21. kolovoza u srijedu na Maksimiru, dok je uzvrat 27. kolovoza u utorak na stadionu Generali Arena u Beču. (Foto: fk-austria.at)

 

 

AKTUALNO NOGOMET
Tagged with:

Ostavi komentar