Kek pobjednički proslavio rođendan na klupi Rijeke: Hvala ljudima u klubu koji su stali iza mene i kad nisam imao rezultat i igru!

Kek, Rijeka

Nogometaši Rijeke treneru Matjažu Keku za 56. rođendan darovali su sjajnu predstavu i uvjerljivu pobjedu protiv Cibalije.

“Ovo je bio dobar dan za mene. Zadovoljan sam, rezultat dovoljno govori o tome kako smo igrali,” rekao je Matjaž Kek na konferenciji za novinare.

“Čestitke igračima, razmišljali su o igri, htjeli su se nadigravati. Mislim da su gledatelji mogli uživati.”

“Normalno da je to čast. Zadovoljan sam posebice što sam iza sebe imao ljude, koji kada nismo imali rezultat i igru, kad je bilo teško, nisu reagirali. Ja to poštujem i želim na svoj način to vratiti,” zaključio je Kek.

Uoči utakmice protiv Cibalije održana je mala svečanost na kojoj su Srećko Juričić i Ivan Mance uručili su Filipu Bradariću i Marku Vešoviću prigodan dar povodom 100nastupa u dresu Rijeku. Filip je 100. utakmicu upisao u pobjedi protiv Lokomotive, a Vešović je 100. nastup odigrao protiv Olympiakosa.

U ‘sedmici’ protiv Cibalije Bradarić, Heber, Mišić i Gavranović zabili su po jedan gol, dok je Gorgon upisao hat-trick…

“Lopta je suvenir, ovo je prvi hat-trick u mojoj karijeri i želim imati nešto za uspomenu,” rekao je Alexander Gorgon nakon još jednog sjajnog nastupa.

Rijeka je slomila Cibaliju dvama pogocima u uvodnim minutama.

“To je bio ključ naše pobjede,” ustvrdio je napadač Rijeke.

NOGOMET