Kek pred Stuttgart: “To je ono najljepše, pune tribine, Bundesligaš s druge strane i sve oči uprte na Kantridu! ‘Ajmo igrati nogomet!”

Matjaz Kek

 

Matjaz KekPred rasprodanim tribinama Kantride Rijeka će u četvrtak od 20.30 sati krenuti u borbu za ulazak u skupine Europske lige. Protivnik je bundesligaški velikan Stuttgart, ali trener Riječana Slovenac Matjaž Kek nije unaprijed potpisao kapitulaciju, baš kao niti njegovi igrači.

“Iako se zna tko je favorit u ovom dvoboju, naš cilj je biti bolji u dvije utakmice te ostati u Europi. Najlakše bi bilo sada ‘skinuti gaće’, ali treba biti hrabar i odlučan kada imamo loptu jer u jednoj utakmici možemo anulirati individualnu kvalitetu protivnika,” poručio je trener prije utakmice sa Stuttgartom, a prenosi službena stranica kluba.

Slovenca je oduševio rasprodani stadion: “Najbolja motivacija je natpis ‘sold out’ na blagajnama, to je ono najljepše. Dakle, pune tribine, bundesligaš s druge strane i sve oči uprte na Kantridu! ‘Ajmo igrati nogomet!”

Odlični riječki napadač Leon Benko ima iskustva igranja u Bundesligi, a pred dolazak Švaba je optimistično najavio: “Respektiramo Stuttgart, no igramo doma, igramo povijesnu utakmicu, imamo Armadu iza sebe i nećemo ih iznevjeriti na Kantridi, a u uzvratu što bude.”

Kvalifikacije za Europsku ligu, play-off, prva utakmica:
Rijeka – Stuttgart, 20.30 sati

 

AKTUALNO NOGOMET
Tagged with:

Ostavi komentar