Kineziološki fakultet u Zagrebu proslavio rođendan

KIF

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu u protekloj se godini ponovno istaknuo kao jedan od kreatora pozitivne budućnosti hrvatskog društva. Profesori i studenti Fakulteta sudjelovali su u nekim od najvećih uspjeha poput osvajanja srebrne medalje na ovogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, prve velike sportske suradnje NR Kine i Hrvatske, pojedinačnih uspjeha braće Sinković i mnogih drugih.

Dekan Kineziološkog fakulteta Tomislav Krističević zahvalio se zaposlenicima, studentima i ostalim prijateljima Kineziološkog fakulteta na još jednoj, uspješnoj akademskoj godini, te u nadolazećoj, jubilarnoj 60. godini postojanja fakulteta najavio svebuhvatnu promociju aktivnosti i zdravlja ali i brojne nove izazove u području obrazovanja i znanosti.

“Ovom prilikom čestitali smo našim najuspješnijim studentima sveučilišnog studija, od prve do pete godine, i od prve do treće godine stručnih studija. Nagradili smo i naše studente koji su uspješni u svom sportu, one koji su polako krenuli u trenerske vode te one koji su ostvarili iznimne sportske uspjehe. Nagradili smo i naše djelatnike koji sudjeluju u radu stručnih timova nekih od naših najuspješnijih sportaša,” izjavio je Krističević.

Priznanje rektora Sveučilišta u Zagrebu za ostvarene vrhunske sportske rezultate u veslanju u dvojcu bez kormilara u 2018. godini dobili su Valent i Martin Sinković.

Janković, Milanović, KIF

Priznanje su primili i kondicijski trener Hrvatske nogometne reprezentacije Luka Milanović te član medicinskog tima Hrvatske nogometne reprezentacije Saša Janković, koji su svojim stručnim radom pridonijeli povijesnom uspjehu reprezentacije na Svjetskom prvenstvu. Među najuspješnijim djelatnicima istaknuo se i Damir Knjaz koji je posredovao izvrsnoj, prvoj sportskoj suradnji NR Kine i Hrvatske.

OSTALI SPORTOVI
Tagged with: