Ključna utakmica za Podravku Vegetu u Ligi prvakinja: Pokazale smo u Mađarskoj da znamo igrati s njima…

RK Podravka Vegeta

Rukometašice Podravke Vegete očekuje utakmica četvrtog kola DELO EHF Lige prvakinja, a u Koprivnicu u subotu od 18.10 sati u SD Gimnazije Fran Galović stiže mađarska ekipa FTC-Rail Cargo Hungaria.

Zlatko Saračević

“Ovo će biti odlučujuća utakmica za nas. S pozitivnim rezultatom mi smo oni koji odlučuju o daljnjem plasmanu, a u slučaju poraza ovisimo o drugima. Stanje u ekipi nije najbolje. Uz Zadravec i Ianasi koje su ozlijeđene ovaj tjedan ne mogu računati niti na Franušić i Jandrašić. Treniraju po posebnom programu te su upitne za utakmicu. Moramo raditi na tome da smanjimo oscilacije koje nam se pojavljuju od utakmice do utakmice, ali i u samim utakmicama,” najavio je trener Zlatko Saračević.

Korina Karlovčan

Korina Karlovčan nada se pozitivnom rezultatu: “Poznajemo ih, ali moramo popraviti svoje greške iz Mađarske. Imamo još par dana da ih proučimo i pripremimo se!”

Magdalena Ećimović

Vratarka Magdalena Ećimović imat će dosta posla: “Igrali smo s njima. Znamo njihove dobre i loše strane, a u Erdu smo pokazale da znamo igrati s njima. Nadamo se da ćemo u subotu pokazati svoje pravo lice i odigrati odličnu utakmicu.”

RUKOMET