Kobešćak: Početak utakmice je bio ključan za naš poraz

Kobešćak, VK Jug CO

Vaterpolisti Jug Croatia osigranja izgubili su na gostovanju u Pireju kod Olympiakosa s 8:6 (3:0, 1:2, 2:2, 2:2).

“Početak utakmice je bio ključan za naš poraz. Nije prvi put da nam se događa ovako loše otvaranje utakmice. Kada igraš protiv odličnih momčadi, a to Olympiakos jest, svaku tvoju pogrešku će kazniti kao što su to na početku i napravili. Ako ne promijenimo neke stvari u našoj igri, u Dubrovniku nećemo imati šanse jer je danas Pavić bio odličan ali ostatak Olympiakosa je mogao igrati bolje. Oni će vjerojatno igrati bolje u Dubrovniku te će nam biti mnogo teže doći do bodova,” rekao je nakon susreta trener Kobešćak, prenosi službena klupska stranica.

Jugaši će u Gružu dočekati Grke 7. veljače.

“Svaku je utakmicu teško igrati ovdje u Grčkoj, pa tako i ovu. Mislim da je glavni razlog poraza prva četvrtina. Sve utakmice koje su igrali su započeli na ovaj način. U pripremi utakmice pričali smo o tom ulasku u susret ali su nas svejedno uspjeli iznenaditi i napraviti veliku razliku. Imali smo šansi kroz kontre i igrače više, te ako uspijemo popraviti neke stvari u obrani mislim da imamo šansu pobijediti u Gružu sljedeće kolo. Tek je pola natjecanja iza nas i ništa još nije izgubljeno,” dodao je Maro Joković.  

Jug CO: Bijač, Macan 1, Fatović 1, Lončar, Joković 1, Garcia, Ivanković, Rašović, Renzuto 3, Pavličević, Benić, Lozina, Jarak. Trener: Vjeko Kobešćak

Rezultati by SofaScore

VATERPOLO VODENI SPORTOVI