Kopić: Možemo žaliti što nismo pobijedili; Kapetan Juranović: Imamo veliku priliku!

Poljud

Nogometaši Hajduka nisu uspjeli stvoriti prednost pred uzvrat u Bukureštu protiv FCSB-a, bivše Steaue. Na Poljudu je završilo bez pobjednika, ali i postignutih golova pa Splićane čeka težak zadatak idućeg četvrtka u Rumunjskoj.

“Moj prvi dojam je da smo mi danas bili Hajduk. Agresivni i taktički disciplinirani, dobili smo veliki broj duela, puno dobrih stvari smo napravili, ali možemo žaliti što na kraju nismo pobijedili. Igrali smo večeras protiv jako kvalitetnog protivnika, imamo aktivan rezultat i vjerujem da ćemo u drugoj utakmici biti u još boljem stanju,” između ostalog je kazao trener Bijelih Željko Kopić.

Kapetan Hajduka u ovoj utakmici bio je Josip Juranović: “Dominirali smo tijekom većeg dijela utakmice, stvorili smo puno više šansi od njih, praktički su imali samo jednu priliku na samom kraju susreta. Idemo u Bukurešt s visokim samopouzdanjem, imamo veliku priliku, samo se moramo postaviti kao u današnjem susretu. Europa je pokazala što možemo i kakvi smo zapravo, vjerujem da ćemo to pokazati i u prvenstvu.”

Hajduk u nedjelju gostuje na Rujevici!

“Nema kalkulacija, želimo pobijediti Rijeku, idemo tamo po tri boda,” poručio je kapetan Hajduka.

NOGOMET