Kopić: Pri odabiru igrača vodim se i njihovim karakterom! Jurić: Cijeli život sam čekao ovu priliku!

Hajduk, Poljud

Nogometaši Hajduka večeras na Poljudu od 20.45 sati igraju prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za ulazak u Europsku ligu. U goste im dolazi rumunjska Steaua, odnosno FCSB.

Očekuje se kako će na tribinama biti i 30 tisuća navijača Bilih…

“Očekuje nas utakmica sa FCSB, rumunjskom ekipom o kojoj imamo veliki broj informacija, znamo da posjeduju vrlo jak napadački potencijal, inzistiraju na igri, imaju mnogo dobrih strana, ali i neke loše koje ćemo nastojati iskoristiti. Vjerujem da ćemo prikazati kvalitetan nogomet i ostvariti dobar rezultat pred uzvrat u Bukureštu,” najavio je trener Kopić.

Dvoboj je najavio i Stanko Jurić, mladi veznjak koji je u svoje prve dvije službene utakmice za Bijele zabio dva pogotka.

“Znamo koliko bi pobjeda značila našim navijačima, dat ćemo sve od sebe da uspijemo, borit ćemo se do kraja za taj cilj. Cijeli život sam čekao priliku koja mi se sada pružila, dočekao sam je i teško ću je ispustiti. Ovo je utakmica u kojoj se cijela sezona može okrenuti na našu stranu, svjesni smo toga i zato moramo dati sve što imamo da ostvarimo što bolji rezultat,” prenosi službena klupska stranica.

“Pri odabiru igrača za utakmicu sigurno ću se voditi i njihovim karakterom, to je jedna od primarnih stvari u selekciji, još po mom dolasku smo pričali o tome što je DNK Hajduka i baš zato mi je drago što je Stanko Jurić iskoristio svoju šansu jer on ide u kontekst igrača koji imaju karakter i energiju koja nam sigurno može pomoći,” istaknuo je između ostalog strateg Hajduka.

Uzvrat je za tjedan dana u Bukureštu.

NOGOMET