Kovač: Važno je u novi ciklus krenuti dobrim rezultatom!

Izbornik hrvatske U- 21 reprezentacije Niko Kovač objavio je popis nogometnih reprezentativaca na koje računa za kvalifikacijsku utakmicu u Lihtenštajnu.

Mali Vatreni svoj kvalifikacijski put prema Europskom prvenstvu počinju u Vaduzu gdje će 13. kolovoza odmjeriti snage s reprezentacijom Lihtenštajna.

Mlada reprezentacija okuplja se u nedjelju 11. kolovoza u Zagrebu, a od ponedjeljka je smještena u švicarskom Maienfeldu.

Kvalifikacijska utakmica između U-21 reprezentacija Lihtenštajna i Hrvatske igra se na stadionu Rheinpark u utorak 13. kolovoza u 17 sati.

- Ispred nas je prva kvalifikacijska utakmica, nadamo se naravno što boljem rezultatu na startu. Malo je vremena za pripreme, ali nadam se da će svi igrači ostati zdravi i raspoloživi za prvu prepreku koja nas čeka. Važno je u novi ciklus krenuti jednim dobrim rezultatom i upravo to nam je cilj u Lihtenštajnu – istaknuo je hrvatski izbornik Niko Kovač za službenu stranicu HNS-a te dodao:

Dva igrača su nam u A reprezentaciji, pa smo popis morali prilagoditi i tomu. Na listi kandidata je i nekoliko novih imena, radi se o igračima koji su poziv zaslužili igrama u svojim klubovima i nadamo se kako će tu formu prenijeti i u reprezentativno okruženje.

 

Pozvani reprezentativci:

Vratari: Matej Delač (Vojvodina), Oliver Zelenika (Dinamo)

Braniči: Šime Vrsaljko (Genoa), Dino Mikanović (Hajduk), Toni Gorupec (Sesvete), Niko Datković (Rijeka), Dario Župarić (Pescara 1936), Jozo Šimunović (Dinamo)

Vezni igrači: Filip Mrzljak (Lokomotiva), Josip Radošević (Napoli), Hrvoje Miličević (Zrinjski), Marcelo Brozović (Dinamo), Mijo Caktaš (Hajduk), Antonini Čulina (Spezia), Mislav Oršić (Inter Zaprešić), Petar Mišić (Lokomotiva)

Napadači: Mario Šitum (Lokomotiva), Ivan Tomičić (Hajduk), Marko Livaja (Atalanta), Tomislav Kiš (Hajduk).

NOGOMET

Ostavi komentar