Kraljica diska: Iduća godina samo je uvertira za 2020. i ‘projekt Tokio’

Queen

Sjajno raspoložena Sandra Perković okupila je u Zagrebu svoje prijatelje, suradnike i medije te se osvrnula na godinu na izmaku i najavila svoje planove za narednu, predolimpijsku sezonu.

Naša Kraljica diska je ove godine osvojila peti naslov europske prvakinje, bacila je sedam najdaljih hitaca ove sezone, slavila je na mitinzima Dijamantne lige ub Dohi, Rimu, Parizu i Londonu, ali je na finalu u Bruxellesu, zbog problema sa zdravljem, ostala bez ukupne dijamantne nagrade.

“Na meni je da se prilagodim pravilima i da zaboravim finale Dijamantne lige ove godine. Koliko god sam bila spremna i mogla baciti 70 metara ostala sam bez dijamantnog trofeja jer moje tijelo nije moglo fizički izdržati napore”, rekla je Perković.

“S osmijehom dočekujem novu godinu. Špica sezone bit će Svjetsko prvenstvo krajem rujna i početkom listopada u Dohi. Termin je dosta pomaknut zbog velikih vrućina u Dohi u kolovozu. Tako ću i sezonu otvoriti tek u svibnju, a ne ožujku. To je sve uvertira u ono što me čeka 2020. Ovo je sve projekt Tokio. Sljedeća godina treba biti što blaža i što mekša da me što manje umori”, poručila je najbolja hrvatska sportašica.

OSTALI SPORTOVI
Tagged with: ,