Kutija će biti krcata, Futsal Dinamo nada se ‘majstorici’ u Makarskoj

Futsal Dinamo

U uzvratnoj utakmici polufinala prvenstva Hrvatske u futsalu, Dinamo u dvorani ‘Kutija šibica’ večeras u 20 sati ugošćuje Novo Vrijeme Apfel, dok će se drugi dvoboj, između Vrgorca i Squarea (1-0) odigrati u subotu u Vrgorcu.

Večerašnja utakmica trebala se igrati u KC Dražen Petrović, Dom sportova je zauzet i Draženov dom jedina je dvorana koja zadovoljava sve uvjete budući da se na utakmici očekivalo oko tri tisuće Dinamovih navijača. No, Ustanova za upravljanje sportskim objektima pri Gradu Zagrebu u srijedu je donijela odluku kako se utakmica zbog “tehničkih razloga i obaveza prema njihovim korisnicima” ne može odigrati u “Ciboni”, već je dvoboj prebačen u dosta manju Kutiju šibica.

Novo Vrijeme Apfel u prvoj utakmici slavilo je sa 7:1 i povelo 1-0 u seriji koja se igra dvije pobjede. Makarani pobjedom mogu izboriti finale, a Plavi idu po majstoricu koja bi se trebala igrati u utorak 14. svibnja.

U slučaju neriješenog rezultata nakon 40 minuta, igraju se produžeci. Ako niti nakon dodatnih 10 minuta neće biti pogodaka, raspucavat će se šesterci sve dok ne dobijem pobjednika ove utakmice.
Polufinale 1. HMNL, 2. utakmice:
10.05. Futsal Dinamo – Novo Vrijeme Apfel (Kutija šibica, 20 sati)
11.05. Vrgorac – Square (Dom športova, 19 sati)

NOGOMET