Lana Skeledžija i Vida Puškadija brončane na Europskom prvenstvu gluhih u streljaštvu: Još nije gotovo, pripremamo se za ostale discipline

Vida Puskadija i Lana Skeledzija (2)

Na Europskom prvenstvu u streljaštvu za gluhe koje se održava u Rusiji, Lana Skeledžija i Vida Puškadija osvojile su brončane medalje

U disciplini 10 m zračni pištolj, Lana Skeledžija je osvojila treće mjesto. Veliko iznenađenje u istoj disciplini bila je i Ela Minđek, koja je zauzela izvrsno četvrto mjesto.

“Sretna sam i ponosna na postignut rezultat, no nije još gotovo. Sad se pripremam za ostale discipline i nastavak natjecanja,” rekla je Lana Skeledžija.

U disciplini 10 m zračna puška, Vida Puškadija je također osvojila brončanu medalju.

“Deset strijelaca natjecalo se u ovoj disciplini i bila sam jako zadovoljna kada sam završila među 6 koji su prošli kvalifikacije. Nisam mogla vjerovati kada sam osvojila treće mjesto, prvenstveno jer je konkurencija bila izrazito jaka. Presretna sam i zadovoljna, ali još uvijek se trebam priviknuti na postignuti rezultat,“  rekla je Vida Puškadija.

Hrvatska reprezentacija i clanovi HSSG

Za Hrvatsku su na Europskom prvenstvu nastupili i Boris Gramnjak koji je završio na sedmom mjesto u disciplini 10 m zračni pištolj, dok se Darko Horvatić i Milan Lugarić nisu kvalificirali za finale. Streljačka reprezentacija gluhih djeluje u sklopu Hrvatskog sportskog saveza gluhih (HSSG) i do sada su već osvojili brojna odličja.

PARAOLIMPIJCI