[LIVESTREAM] Kolombo objavio završni popis, Hrvatska u Sisku kreće u olimpijske pretkvalifikacije

hshl

Sisak će od petka do nedjelje biti domaćin olimpijskih pretkvalifikacija (2. krug, grupa M) u hokeju na ledu.

Uz domaćina Hrvatsku nastupit će i Bugarska, Turska i Srbija, a samo pobjednik prolazi u idući krug kvalifikacija (3. krug, grupa G), koji će se održati u slovenskim Jesenicama od 6. do 9. veljače iduće godine.

Hrvatska u petak turnir otvara protiv Bugarske od 19 sati, u subotu u istom terminu na rasporedu je dvoboj s Turskom, a prema očekivanju borba za prvom mjesto sa Srbijom u Ledenoj dvorani Zibel počinje u nedjelju od 17 sati.

Sve utakmice bit će u prijenosu uživo putem livestreama…

Ulaznice su u prodaji na blagajnama ŠRC Sisak: Gradskog bazena i Ledene dvorane Zibel po cijeni od 10 kuna (dnevna) i 20 kuna (trodnevna).

Glavni trener Danijel Kolombo objavio je i konačni popis reprezentativaca koji će u Sisku braniti boje Hrvatske.

Vratari su Vilim Rosandić, Ivan  Štimac Rojtinić i Luka Goršić, a igrači su Bruno Kegalj, Luka Kramarić, Ivan Puzić, Fran Srketić, Marko Tadić, Domen Vedlin, Ivan Brenčun, Rene Dominic Čanić, Stjepan Čizmadija, Mario Čunko, Bruno Fičur, Filip Jarčov, Luka Jarčov, Ivo Kaleb, Dominik Kanaet, Tomislav Ličina, Luka Mikulić, Tadija Mirić, Sven Paulović, Marko Šakić.

U stručnom stožeru su, uz Kolomba, i pomoćni trener Bruno Bregant, vođa reprezentacije Igor Jačmenjak, liječnica Antonia Bulić Miljak te oružar Bruno Antolić.

Hokej ZIMSKI SPORTOVI