[LIVESTREAM] Prijenos uživo završnice ženskog futsalskog prvenstva Hrvatske!

Meteora, Foto Vedran Tolić

Alumnus SC Flegar, Split Tommy, MC Plus Sveta Nedelja i Uspinjača nakon tri odigrana turnira u Pisarovini, Lučkom i Sisku, pokazale su se kao četiri najbolje ženske futsalske ekipe u Hrvatskoj, a uskoro ćemo saznati i čije će se igračice radovati tituli prvakinja!

Domaćin Final Four završnice je Alumnus, a sve utakmice će se u petak i subotu igrati sportskoj dvorani Novi Jelkovec u Sesvetama, uz prijenos uživo putem Livestreama.

Večeras od 18 sati odigrat će se prvo polufinale između ekipa MNK Split Tommy i MNK MC Plus Sveta Nedelja, dok ćemo od 20.30 uživati u dvoboju između domaćina MNK Alumnus SC Flegar i MNK Uspinjače.

“Očekivanja od prvog dana su ista. Ciljevi su postavljeni da budemo prvaci. Dvije godine smo bili drugi i ove godine je cilj napraviti taj korak naprijed i popeti se na najvišu stepenicu. To ne skrivamo i tako radimo od početka,” najavio je trener Alumnusa Jakov Ungarov.

Iskusni trener osvrnuo se i na utakmicu s Uspinjačom, a dao je komentar i na drugi polufinalni susret.

“Uspinjača nas je u regularnom dijelu dosta namučila. Oni su jedno jako dobro postavljena ekipa. Igraju pametno, strpljivo i nije slučajno da su došli do završnice. Vodi ih trener koji je prošle godine bio prvak s MC Plusom tako da će sigurno i oni nešto imati pokazati, a na nama je da budemo strpljivi i pametni i da to riješimo u našu korist,” kazao je Ungarov i dodao:

“Što se tiče Split Tommyja i MC Plusa, njihova individualna kvaliteta je odlična. I jedna i druga ekipa su već bili prvaci što dovoljno govori o njima. Ljudi koji ih vode također imaju iskustvo i kvalitetu tako da vjerujem da će i oni biti spremni na ovoj završnici. Tko će proći iskreno ne znam, vjerojatno će sitnice odlučivati, vidjet ćemo kako će se sve posložiti na kraju.”

Final Four završnica je naišla na odobravanje klubova…

“Sustav Final Foura je nešto što sam ja osobno zagovarao od početka. Mislim da je to najpoštenije što se tiče samog odigravanja kada je igra jednokružna. Mi smo nažalost prošle godine bili ta ekipa koja je praktički bez poraza za jedan gol izgubila prvenstvo. Mislim da je ovakav sustav pun pogodak i da će u Sesvetama biti pravi futsal spektakl.”

Ovo je treća sezona Hrvatske malonogometne lige za žene, a u natjecanju je sudjelovalo deset ekipa.

Domaćin MNK Alumnus organizirao je i Livestream završnice koja će se prenositi s više kamera, uz sportskog komentatora te s izjavama aktera po završetku svake utakmice.

Utakmica za treće mjesto na rasporedu je u subotu, 10. ožujka, u 16 sati, dok se veliko finale u SD Novi Jelkovec u Sesvetama igra od 18.30 sati.

(Foto: Vedran Tolić)

NOGOMET