Lokosice upisale dvije pripremne pobjede; hrvatske juniorke tek 13. na Europskom prvenstvu

RK Lokomotiva

RK LokomotivaI rukometašice Lokomotive naporno rade na pripremama za novu sezonu. U protekla dva dana odigrale su dvije utakmice protiv mađarskog Fehervara te su upisale dvije pobjede.

U prvom dvoboju odluka o pobjedniku pala je u završnici, a konačni rezultat bio je 26:25 za Lokosice. Sonja Bašić s osam postignutih golova bila je najefikasnija, Tea Grubišić precizna je bila šest puta, a Ivana Jelčić imala je čak 15 obrana.

Lokosice su u drugom ogledu bile uvjerljivije, na kraju je bilo 23:20, a ponovno se istaknula Sonja Bašić s pet pogodaka, koliko je zabila i Ivana Božović. Vratarka Marina Razum bila je jako dobra s 12 obrana.

Ovog vikenda zaključeno je i juniorsko EP za djevojke, gdje je hrvatska reprezentacija zauzela tek 13. mjesto, a od natjecanja su reprezentativke oprostile pobjedom nad Češkom rezultatom 31:25. Dejana Milosavljević i Ines Domjan bile su najefikasnije sa sedam postignutih pogodaka.

Lokomotiva – Fehervar KC 26:25 (12:13): Razum, Smiljanić, Gaće 2, Božović 1, Oštarjaš 3, Krsnik, Bašić 8 (6), Jelčić (14+1), Horvat, Kožnjak 4, Lisjak, Janković, Prusina, Milić, Grubišić 6, Bukovina, Rajović 2. Trener: Nenad Šoštarić
Lokomotiva – Fehervar KC 23:20 (13:10): Razum (12+0), Smiljanić, Gaće 3, Božović 5, Oštarjaš 1, Krsnik, Bašić 5 (4), Jelčić, Horvat 2, Kožnjak 1, Lisjak, Janković, Prusina 1, Milić 1, Grubišić 2, Bukovina, Rajović 2. Trener: Nenad Šoštarić

AKTUALNO RUKOMET
Tagged with:

Ostavi komentar