Maksimalna mobilizacija u Ciboni: Škrljevo nam ne leži, ali pokazat ćemo da smo kvalitetniji

KK Cibona

Nakon što su polufinale doigravanja već osigurali Cedevita, Zadar i Split, odlučujući dvoboj u srijedu od 18 sati u Draženovom domu igraju Cibona i Škrljevo.

Vukovi su u prošlom dvoboju podbacili, dopustili su iznenađenje, međutim, nova pobjeda Škrljeva bila bi jedna od najvećih senzacija hrvatske klupske košarke.

”Ovo je za nas utakmica sezone, trebamo biti pravi i ne dopustiti iznenađenje kakvo smo dozvolili u prošlom susretu. Škrljevo je nezgodna ekipa koja nam ne leži. U ovoj utakmici moramo pronaći pravi ritam da nadvladamo protivnika kako u obranu tako i u napadu te tražiti lagane poene. Naša kreacija i timska igra mora biti bolja, ne smijemo dozvoliti pad koncentracije izgubljenim loptama. Motiva neće nedostajati. Fokus, oštrina i maksimalne reakcije moraju biti nešto što će krasiti našu igru u ovoj utakmici. Na taj način ćemo kontrolirati utakmicu,” najavio je trener Ante Nazor.

“Nakon neočekivanog poraza u drugoj četvrtfinalnoj utakmici maksimalno smo mobilizirani. Idemo u treću utakmicu pripremljeni i izuzetno motivirani. Svaka čast Škrljevu, ali ja vjerujem da smo mi kvalitetnija momčad i da ćemo to pokazati,” dodao je kapetan Cibone Marin Rozić.

Trener Škrljeva Damir Rajković bio je konkretan: “Cibona je favorit, ali to je treća utakmica i oni imaju veliki imperativ pobjede. Dok se igra, imamo svoju šansu…”

(Foto: KK Cibona)

KOŠARKA