Marin Šego za Crosport: “Igrali smo dobro dok je bilo snage, a Losert je donio pobjedu Kielceu”

Željko Musa, Marin Šego

Željko Musa, Marin ŠegoProteklog vikenda odigrano je treće kolo rukometne Lige prvaka, a posebnu pažnju pobudio je poljski obračun Wisle Plock, za koju uspješno nastupa hrvatski rukometni vratar Marin Šego te Vivie Targi Kielce, gdje su okosnica ekipe Venio Losert, Željko Musa, Denis Buntić, Manuel Štrlek i Ivan Čupić. Baš kao što je to bilo nedavno u prvenstvu, Kielce je ponovno stiglo do bodova, iako su u početnih 30 minuta bili u rezultatskom zaostatku.

“Prvo poluvrijeme smo odigrali dosta dobro, dok smo imali snage, a u drugom je došlo do umora kod naših igrača. Stvarno nemamo sreće, jako puno igrača nam je ozlijeđeno još od početka sezone. Jedan se vrati, dvojica otpadnu, tako da ne možemo niti treninge odrađivati kako treba,” javio se čitateljima Crosporta čuvar mreže Wisle Marin Šego.

Istaknuo je Šego kako je njegov kolega sa suparničkog gola, hrvatska rukometna legenda, Venio Losert, odradio sjajan posao: “Kielce ima odličnu ekipu, imaju 16 vrhunskih igrača i mogu na visokoj razini odigrati čitavu utakmicu. Unatoč svemu, u drugom poluvremenu Losert je branio odlično i donio pobjedu svojoj ekipi.”

Kielce je u tri dosadašnja susreta upisalo tri pobjede, dok je Wisli ovo drugi poraz, nakon što su u prvom kolu pred svojim navijačima poraženi od njemačkog Kiela, ali pošto su u drugom nastupu slavili kod francuskog Dunkerquea.

Europska krovna rukometna organizacija ovog je kola u najbolju sedmorku izabrala Renata Sulića, koji je sa šest pogodaka sudjelovao u uvjerljivoj pobjedi Veszprema nad Motorom iz Zaporožja. Hrvatski reprezentativni vratar Mirko Alilović, koji također brani boje mađarskog Veszprema, našao se među pet najboljih intervencija proteklog kola EHF Lige prvaka.

Upravo će Croatia osiguranje Zagreb u idućem kolu u Areni naredne nedjelje dočekati Veszprem, predvođen sjajnim Hrvatima.

 

AKTUALNO RUKOMET

Ostavi komentar