Matanović potpisao za PPD Zagreb i dobio poziv za reprezentaciju

matanovic-ppd

Povremeni hrvatski reprezentativac Vlado Matanović, koji se našao i na proširenom Červarovom popisu za Euro 2020, potpisao je ugovor s PPD Zagrebom, a u redove aktualnog hrvatskog prvaka stiže prije početka iduće sezone iz redova slovenskog Gorenja Velenja.

“Svako dijete u Hrvatskoj zna koliko je PPD Zagreb velik klub i svakom mladom rukometašu je san jednom zaigrati u Zagrebu tako da je to jedan od razloga zašto sam se odlučio doći tu. Nadalje, poznat je i priznat klub širom Europe što daje dodatnu motivaciju i draž, tako da će mi biti čast nositi taj dres. Od početka mojih rukometnih koraka pratim klub, tako da znam trenutno stanje, trenere i igrače među kojima imam i prijatelja. Izazov je sada preda mnom da opravdam povjerenje što je bolje moguće, te dam sve od sebe za boljitak kluba i budućih rezultata,” izjavio je 24-godišnji Matanović prilikom potpisivanja ugovora.

Červar objavio popis za Euro, nema Štrleka, Jaganjca…

Matanović je zabljesnuo u nacionalnom dresu u prijateljskim susretima protiv Njemačke, odigranima u listopadu.

Iduće sezone u PPD Zagreb kod Veselina Vujovića dolaze i Crnogorac Miloš Božović i srpski vratar Todor Jandrić, s kojim je postignut usmeni dogovor.

RUKOMET