Tradicionalna donacijska večera Zaklade Paraolimpijac obilježava 55 godina paraolimpizma u Hrvatskoj

paraolimpijac

Zaklada Paraolimpijac ovoga četvrtka, 5. prosinca, u zagrebačkom Hotelu Dubrovnik s početkom u 18 sati organizira sedmu donacijsku večeru pod nazivom “Večera za 55”.

Od pokretanja Zaklade krajem 2012. godine, Hrvatski paraolimpijski odbor jednom godišnje organizira tematsku donacijsku večeru. Ove godine prigodno se obilježava 55 godina organiziranog sporta za osobe s invaliditetom u Hrvatskoj.

“Kako je to putovanje izgledalo i kuda nas put vodi saznat ćete u toku večere iz prve ruke – od paraolimpijaca Roka Mikelina Opare i Ane Sršen koji će vas provesti kroz priču od početaka organiziranog sporta, preko aktualnih paraolimpijaca Lucije Brešković i Ivana Katanušića, pa sve do mladih nada budućnosti Pave Jozića i Antonija Kosmata,” poručili su iz HPO-a.

Svoje mjesto na večeri možete rezervirati već danas i priključiti se ovoj hvale vrijednoj inicijativi. Ako niste u mogućnosti prisustvovati večeri, svoj doprinos možete iskazati i u obliku donacije uplatom na sljedeći račun:

Zaklada Paraolimpijac
Privredna banka Zagreb
Žiro račun: 2340009-1110558214
IBAN: HR4123400091110558214

Kako bi ste potvrdili svoj dolazak, potrebno je javiti nam se na e-mail paraolimpijac@hpo.hr ili putem telefona na broj 01 6044 333.

Sva sredstva prikupljena prodajom karata za Donacijsku večeru namijenjena su Zakladi Paraolimpijac. Svakom donacijom podupirete hrabrost, odlučnost, inspiraciju i jednakost naših paraolimpijaca.

PARAOLIMPIJCI