Miloš: Nismo doigrali kako smo se dogovorili, nedostajalo je agresivnosti

HAVK Mladost

Vaterpolisti Mladosti poraženi su u svom bazenu od mađarskog Szolnokija rezultatom 11:8, što ih je dodatno udaljilo od završnog Final 8 turnira ovog elitnog europskog klupskog natjecanja.

“Zaslužena pobjeda Szolnokija, od samog početka nametnuli su svoj ritam. U prvoj četvrtini primili smo nekoliko lakih golova, a primiti pet golova u jednoj četvrtini od ovakve ekipe znači da smo imali velikih problema u obrani. U daljnjem tijeku susreta imali smo puno igrača više, ali bila je nepojmljivo loša realizacija. Bila je i određena nedisciplina u igri i odabir nekih udaraca. Protivnicima još jednom čestitke, a mi moramo raditi da otklonimo ove greške,” izjavio je nakon utakmice trener Zoran Bajić.

Najbolji strijelci kod Mladosti bili su Lovre Miloš, Cosmin Radu i Miloš Ćuk s po dva pogotka, dok je vratar Marcelić imao 12 obrana.

“Mislim da nismo odigrali što smo se dogovorili, pogotovo u obrani, koja nije funkcionirala kako treba, nedostajalo je agresivnosti i igrača više smo loše igrali. Iz toga je rezultat takav kakav je, ali moramo se spremiti za dalje,” izjavio je Lovre Miloš.

U srijedu još u skupini B vodeći dubrovački Jug CO gostuje kod Olympiakosa, dok splitski Jadran dočekuje talijanski BPM Sport Management.

Rezultati by SofaScore

VATERPOLO VODENI SPORTOVI