Mladi sportaši na Specijalnoj olimpijadi!

Specijalna olimpijada

Zaklada “Hrvatska za djecu” koncertom Nine Badrić u prepunoj dvorani Lisinski proslavila je deset godina rada i odlazak mladih sportaša s intelektualnim poteškoćama na specijalnu olimpijadu u Abu Dhabi.

“Vjerujem kako je svima u publici barem na trenutak potekla suza radosnica. Zahvaljujući odazivu publike, prodajom ulaznica prikupili smo više od 200 tisuća kuna koje će biti darovane mladim sportašima iz Specijalne olimpijade. Da, oni putuju na Ljetne igre u Abu Dhabi,” izjavila je upraviteljica Zaklade Renata Gubić i dodala: “Tijekom deset godina, programima smo dotaknuli više od 60 tisuća djece i podijelili 80 milijuna kuna. Postali smo oslonac obiteljima koje znaju da kod nas uvijek mogu pronaći utočište i rješenje za barem jedan dio svojih problema!”

Lisinski

“Puno je emocija u svima nama. Čast mi je da sam kao posebna ambasadorica Zaklade sudjelovala u ostvarenju cilja koji smo si proljetos zadali. Divna publika i mladi sportaši danas su bili najbolji! Pratit ću njihove sportske rezultate i navijati za njih. Vjerujem kako ćemo zajedno u mjesecima koji su pred nama pomoći još mnogim korisnicima Zaklade “Hrvatska za djecu,” poručila je Nina.

PARAOLIMPIJCI
Tagged with: