Mladost gostuje kod europskog prvaka: Imaju tri fantastična hrvatska igrača – Bušlju, Pavića i Obradovića

Bajić, HAVK Mladost

Vaterpolisti Mladosti u Beogradu su nastavili svoj ovosezonski savršeni niz pobjeda u regionalnoj ligi. Žapci su bili bolji od Partizana s 12:4, a u redovima zagrebačke momčadi istaknuo se Lovre Miloš s tri pogotka.

“Utakmica je bila u sklopu pripreme za Olympiakos s kojim igramo u srijedu. Igrano je u okviru očekivanog. U prve dvije četvrtine bili smo izuzetno superioran protivnik. Nakon druge četvrtine dao sam prostor mladim igračima koji su ušli s klupe i ispunili moja očekivanja. Nosili su se dobro sa svojim vršnjacima iz beogradskog Partizana. Bio je to odrađen jedan ozbiljniji trening za ono što nas očekuje u srijedu,” izjavio je trener Zoran Bajić.

Mladost u srijedu gostuje u Pireju kod Olympiakosa kod europskog prvaka.

“Odlazimo na gostovanje europskom prvaku. Želja nam je pokazati svu raskoš našeg talenta, da ovi rezultati koje smo do sad postigli nisu slučajnost. Nećemo izvjesiti bijelu zastavu. Karakterno, željno i voljno probat ćemo napasti našeg suparnika uz dužno poštovanje i respekt prema njima. Znamo da imaju tri fantastična hrvatska igrača – Bušlju, Pavića i Obradovića te kompletnu grčku reprezentaciju. Izuzetno su kvalitetni i individualno i kolektivno. Prije tri dana su odigrali finale Kupa Europe. Pokazali su još jednom da su vrhunska ekipa. Na nama je da u sklopu toga vidimo gdje smo u odnosu na takvu jednu vrhunsku europsku ekipu te da skupimo hrabrosti da ih što je moguće duže držimo u rezultatskoj neizvjesnosti,” zaključio je Bajić.

Mladost po povratku u Zagreb očekuje kvalifikacijski turnir Kupa Hrvatske koji se igra od 7. do 9. prosinca na bazenu Mladosti. Žapci će tijekom tri dana igrati protiv Juga, Medveščaka, Primorja i Zadra, a ulaz na sve utakmice je besplatan.

VATERPOLO VODENI SPORTOVI