Mladost pred svojim navijačima želi uzvratiti Mađarima: Napravit ćemo sve da se priključimo borbi za Final 8

Mladost, Bajić

Vaterpolist Mladosti u utorak od 20.30 sati očekuje novi težak ispit u Ligi prvaka. U goste im dolazi mađarski Szolnoki koji je bio bolji od zagrebačke ekipe u susretu prošlog kola.

“Szolnoki je izuzetno kvalitetna ekipa, prije dvije godine prvak Europe. Traže formu i polako se dižu, a i dolaze nam u goste u nezgodnom trenutku, kada je kod nas prisutan fizički i psihički umor. Napravit ćemo sve da pobijedimo i priključimo se daljnjoj borbi za Final 8 završnicu,” najavio je dvoboj trener Mladosti Zoran Bajić.

Mladost je s osam bodova trenutno peta u skupini B Lige prvaka, jedno mjesto iza Szolnokija koji ima bod više. Žapce pobjeda drži u igri za Final Eight prestižnog europskog natjecanja, a igrači su svjesni koliko je ova utakmica važna.

“Iz prve utakmice sa Szolnokijem izvukli smo pouke, najvažnije da fizički jako dobro stoje i da imaju odlične centre. Vjerujem da smo ih dobro analizirali, pripremit ćemo se i napraviti sve suprotno od one prve utakmice,” dodao Antonio Petković.

U srijedu u istoj skupini Jug CO gostuje kod aktualnog europskog prvaka Olympiakosa, a splitski Jadran kod kuće igra protiv talijanskog BPM Sport Managementa.

Rezultati by SofaScore

VATERPOLO VODENI SPORTOVI