Modrić: Još smo dobro i prošli, nedopustivo je da ovako rasprodajemo ugled kojeg smo teško stekli!

Španjolska, Elche

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić pokušao je analizirati debakl Vatrenih u Elcheu kod Španjolske.

“Poraz je jako težak, iako smo dobro započeli, stvarali pritisak. Poslije drugog primljenog gola potpuno smo se raspali, počeli igrati svatko za sebe, a protiv ovakve Španjolske to je ‘ubojstvo’. Žalosno je reći, ali još smo dobro i prošli,” piše hns-cff.hr.

“Moramo izvući pouke, ne bude li pristup kao na Svjetskom prvenstvu, teško možemo protiv bilo koga, a kamoli protiv ove Španjolske. Početak je sezone, možda nismo svi spremni, ali bez obzira na to nedopustivo je ovako rasprodavati ugled koji smo teško stekli,” istaknuo je Luka.

Modrić vjeruje kako više nećemo gledati ovakvu Hrvatsku: “Moramo gledati prema naprijed, ne treba kukati i kritizirati da sada ništa ne valja, to nema smisla. Vjerujem da se ovo neće više nikada ponoviti. Moramo se dobro pripremiti za Englesku.”

“Bio je to loš dan za hrvatsku reprezentaciju, a poslije utakmice bila je jedna velika tišina u svlačionici,” otkrio je Josip Pivarić, koji je na lijevom beku dobro osjetio snagu, prodornost i kvalitetu Španjolaca.

Hrvatska iduću utakmicu Lige nacija igra 12. listopada na riječkoj Rujevici protiv Engleza, pred praznim tribinama zbog kazne Uefe.

NOGOMET