Mužinić, Dretar i Paović zlatne na turniru u Ostravi: “Ovo je sjajna uvertira za Europsko prvenstvo!”

Paović, Foto ittfworld

Nakon turnira u Sloveniji i Italiji, Sandra Paović je osvojila i treći najjači ovogodišnji stolnoteniski para-turnir. Slavila je u češkoj Ostravi, u kategoriji 6 stojeći, pojedinačno, a što je posebno dojmljivo bez izgubljenog seta.

“U biti, nisam set izgubila niti u Italiji, tako da sam sada već spojila dva turnira bez izgubljenog seta,” iz Ostrave će Sandra.

“Prezadovoljna sam jer se doista radi o tri najveća međunarodna turnira ove godine. Sjajna uvertira pred Europsko prvenstvo koje počinje 12. listopada na kojem branim zlato. Makar, mislim da će mi biti to puno teže osvojiti nego što sada izgleda,” prenosi službena stranica stolnoteniskog Saveza.

No, u Ostravi od hrvatskih predstavnika nije slavila samo Sandra. Zlatom se okitila i ženska vrsta u sastavu Anđela Mužinić i Helena Dretar ispred sastava Francuske i Koreje. Ujedno, Anđela Mužinić je u svojoj kategoriji 3, kolica pojedinačno osvojila brončanu medalju.

U kategoriji 6, stojeći pojedinačno kod muškaraca Vjeko Gregorević je osvojio treće mjesto i broncu, baš kao što je brončani u kategoriji 1, kolica pojedinačno Daniel Lazov, inače suprug Sandre Paović. (hsts.hr, Foto: ittfworld)

AKTUALNO PARAOLIMPIJCI

Ostavi komentar