Na Savu dolazi europski prvak: Okosnica ekipe su im tri naša fantastična internacionalca – Bušlje, Obradović i Pavić

Bajić, HAVK Mladost

Uzbudljivi dvoboj očekuje nas ove srijede na bazenu Mladosti. Zagrebački Žapci dočekuju grčki Olympiakos, aktualnog prvaka Europe i jednu od najboljih momčadi svijeta. Susret 11. kola LEN Lige prvaka počinje u 20.30 sati, a ulaz na utakmicu je besplatan.

“Važna nam je pobjeda u ovoj utakmici kako bismo digli samopouzdanje prije Final Foura. Olympiakos je fantastična ekipa, igrači su okosnica grčke ekipe i naša tri fantastična internacionalca – Bušlje, Obradović i Pavić. Napravit ćemo sve da u toj utakmici dignemo našu natjecateljsku formu, da odigramo što je moguće bolje te da probamo ostvariti pozitivan rezultat,” izjavio je ususret utakmici trener Mladosti Zoran Bajić.

Mladost i Olympiakos susreli su se već ove sezone, a u paklenoj atmosferi Pireja bolja je bila grčka momčad. Ipak, Žapci su ohrabreni osvojenim prvim mjestom u Regionalnoj vaterpolskoj ligi te vjeruju kako mogu iskoristiti domaći teren i doći do pobjede.

“Olympiakos je vrlo jaka ekipa, istaknuo bih Pavića koji je jedan od najboljih svjetskih vratara i Obradovića koji može igrati više pozicija, a opasan je u svakom segmentu. Ne mogu izdvojiti od koga prijeti najveća opasnost, svi su podjednako izvrsni. Na nama je da se skupimo, probamo dati sve od sebe i uz malo sreće ih pobijedimo doma,” poručio je Ivan Buljubašić.

Rezultati by SofaScore

VATERPOLO VODENI SPORTOVI
Tagged with: