Nakon Rakitića otpao i Kovačić: Dalić pozvao i Caktaša

Caktaš

Zbog upale Ahilove tetive, Mateo Kovačić neće konkurirati za utakmice Europskih kvalifikacija protiv Slovačke i Azerbajdžana, a umjesto njega u reprezentaciju je pozvan Mijo Caktaš.

Po dolasku na okupljanje reprezentacije, Matea Kovačića pregledala je liječnička služba hrvatske reprezentacije te je obavio i pregled magnetskom rezonancijom u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina. Veznjaku Chelseaja i Vatrenih dijagnosticirana je upala hvatišta Ahilove tetive na desnoj nozi, zbog čega ne može konkurirati za predstojeće utakmice protiv Slovačke i Azerbajdžana.

Izbornik Dalić odlučio je aktivirati pretpoziv veznom igraču Hajduka, Miji Caktašu, koji će se već danas priključiti svjetskim doprvacima.

Dalić okuplja reprezentativce, umjesto Rakitića pozvao Roga: Tko ne može biti potpuno usredotočen nema potrebe da dolazi!

Umjesto Ivana Rakitića, koji prema riječima izbornika Dalića ‘još nije riješio svoj status u klubu te u ovom trenutku nije spreman za reprezentaciju’, Vatrenima se priključio Marko Rog.

NOGOMET