Filip Bradarić vratio se u Hajduk: Srce mi je napokon na mjestu

Bradarić, NK Rijeka

HNK Hajduk postigao je dogovor s Cagliari Calciom o jednogodišnjoj posudbi Filipa Bradarića! Dvadesetsedmogodišnji veznjak za prvu momčad Bijelih nastupio je 48 puta, pri tom je zabio tri pogotka te je upisao četiri asistencije. Debi za Bijele upisao je u srpnju 2013. godine u utakmici Zadar – Hajduk (1:5) pod vodstvom trenera Igora Tudora, a posljednji službeni nastup za Hajduk imao je kod istog trenera u prosincu 2014. godine u kojem su Bijeli svladali Istru 1961 (5:3).

Filip Bradarić je osim za Hajduk igrao još za Rijeku, Cagliari Calcio, vlasnik je svjetskog srebra koje je osvojio s reprezentacijom Hrvatske za koju je nastupio ukupno šest puta.

“Ovo je zaista emotivan trenutak za mene, nakon pet godina napokon se vraćam kući. Vraćam se u Hajduk, moj Klub, moj grad… Tu sam napravio prve nogometne korake i srce mi je napokon na mjestu. Pratio sam Hajduk cijelo vrijeme, vjerujem da mogu pomoći ovoj momčadi i nadam se da ćemo zajedno napraviti velike stvari. Ne mogu dočekati da opet obučem sveti dres i zaigram za Hajduk,” prenosi službena klupska stranica.

Na bijelom dresu nosit će broj 28, isti onaj kojeg je imao prije odlaska 2015. godine…

Predsjednik Uprave HNK Hajduk Marin Brbić, dopredsjednik Lukša Jakobušić i sportski direktor Saša Bjelanović analizirali su kraj ljetnog prijelaznog roka te predtavili kratkoročne i dugorične klupske planove.

NOGOMET
Tagged with: ,