Nazor: Protiv Zvezde moramo pokazati ‘bezobrazluk’! Tomas: Uz fanatičnu obranu trebat će nam i dobra napadačka večer!

Smogovci, Foto Cibona, Karla First

U 11. kolu regionalne košarkaške ABA lige Cibona u Draženovom domu od 18 sati dočekuje beogradsku Crvenu zvezdu!

“Prvo bih htio pozvati što veći broj ljudi da nas dođe bodriti protiv ovog respektabilnog protivnika. Koliko je respektabilan sugeriraju nam i njihove pobjede u Euroligi protiv Reala i Efesa. Zadnje dvije pobjede u ABA ligi su ostvarili rutinski s onoliko snage koliko je potrebno da bi pobijedili Igokeu doma i Zadar u gostima,” najavio je trener Vukova Ante Nazor.

“Mi moramo pokazati vjeru i bezobrazluk u onom što radimo. Ukoliko budemo do kraja držali borbenost i koncentraciju, uvjeren sam da ćemo doći u situaciju da prelomimo utakmicu u našu korist”, naglasio je strateg Cibosa.

Cibona je pobjedom u Baru prekinula negativan niz, ali je s četiri pobjede i dalje pri dnu ljestvice. Beogradski sastav je uz sve euroligaške obveze
uspio u regionalnoj ligi prikupiti osam pobjeda.

“Igramo protiv ponajbolje momčadi u regionalnoj ligi. Nešto su bili ranjiviji na početku sezone nego sada. Našli su ritam između ABA lige i Eurolige i sad lakše pobjeđuju ove utakmice koje moraju. Nama je utakmica u Baru dala određeni dio samopouzdanja, ali uz takav angažman i fanatičnu igru u obrani trebat će nam i dobra napadačka večer”, istaknuo je Cibonin igrač Marko Tomas i dodao:

“Imam svoju šansu, jesu kvalitetnija ekipa, ali mi igramo na domaćem terenu. Uz podršku domaće publike i uz našu dobru igru možemo pobijediti.”

U ovom kolu Zadar je u petak kod kuće svladao Olimpiju, dok je u subotu Cedevita slavila u Beogradu kod Partizana. (Foto: Cibona, Karla First)

KOŠARKA