Novačić: Nadam se da će trofej već danas u naše ruke; Velić: Ovo što moji igrači rede je nestvarno!

KK Cibona

Pomalo nevjerojatno zvuči da Cibona u finalu doigravanja vodi Cedevitu 3-0 i da je samo na pobjedu udaljena od trofeja za prvaka Hrvatske…

Četvrta utakmica na rasporedu je u četvrtak u Domu sportova od 20 sati i Vukovi žele što je prije moguće završiti odličan posao kojeg su do sada napravili.

”Korak smo do trofeja, ali zna se da Cedevita može biti najjača kad je najteže. Mi moramo biti smireni, bez ikakve nervoze ući u tu utakmicu, isto kao što smo ušli u ove prethodne tri. Nadam se da će trofej već danas doći u naše ruke”, najavio je igrač Cibone Ivan Novačić.

Trener Ivan Velić također je i dalje oprezan: “Na početku serije sam rekao da ni vodstvo od 3-0 protiv Cedevite nije garancija. To ponavljam opet – sad je najopasnije. Imamo još jedan korak, nadam se da su igrači toga svjesni i da ćemo imati pristup kao što smo imali u zadnje tri utakmice.”

“Čvrsto smo na zemlji, s velikim, borbenim duhom i pokušat ćemo dobrom igrom doći do trofeja. Neće biti lako, potrošeni smo, ali ima u nas i snage, energije da i ovu utakmicu odigramo na najbolji mogući način. Hvala još jednom navijačima, koji su nas podržali i očekujem da će biti još i veća posjeta i da će navijanje opet biti na našoj strani. To su ovi igrači i zaslužili tijekom cijele sezone. Ovo što oni rade je nestvarno i nadam se da ćemo doći do tog konačnog cilja,” zaključio je strateg Cibosa.

(Foto: KK Cibona)

KOŠARKA