Novi izazovi za odbojkašice i odbojkaše u Varaždinu: Očekujemo još veći napredak

HOS

Pred nama je uzbudljiva odbojkaška subota u varaždinskoj Areni. Nakon odrađene prve domaće utakmice Europske zlatne lige u kojoj je hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija uvjerljivo svladala Mađarsku dok je muška slavila nad Estonijom, naše odbojkaše očekuju jaki protivnici koje bez sumnje možemo svrstati u samu elitu europske odbojke.

Seniori će u 16.30 sati odmjeriti snage sa Španjolskom. Iako su upravo od Španjolaca prošle godine izgubili dvije prijateljske utakmice, hrvatski reprezentativci vjeruju u pobjedu ukoliko u Varaždinu pokažu dobru koncentraciju i snažnu igru.

“Ovim putem pozivam sve navijače da nas dođu podržati u subotu u Arenu Varaždin,” najavio je Marko Sedlaček.

Nakon nastupa seniora, u 19 sati u varaždinskoj Areni seniorke dočekuju Austriju. Ususret drugoj utakmici Zlatne lige, pomlađena ženska reprezentacija odlično se uigrava, a djevojke se nadaju i trećoj utakmici bez poraza.

“Protiv reprezentacije Austrije igrale smo prvu zajedničku utakmicu na kojoj se relativno vidjelo da nam je prva i da smo kratko zajedno. Svakim danom ide nam sve bolje što smo i pokazale u utakmici protiv Mađarske, a očekujemo još veći napredak. Protiv Austrije idemo po pobjedu stoga pozivam sve da nas dođu podržati,”  istaknula je Beta Dumančić.

Treća utakmica Zlatne lige na domaćem terenu za seniore na rasporedu je 15. lipnja u 16.30 sati kada u Varaždin dolazi nacionalna vrsta Nizozemske. Seniorke će istog dana u 19 sati dočekati Francusku.

Ulaz na sve utakmice je besplatan.

OSTALI SPORTOVI