Ovacije za Medvjede u Ledenoj, Mladost i Zagreb ‘spašavaju’ Medveščak

KHL Medveščak

KHL Medveščak teško je poražen u Domu sportova od češkog Znojma 1:7 (1:2, 0:4, 0:1), no, rezultat je u ovom dvoboju EBEL-a bio u drugom planu.

Zbog velikih financijskih problema klubu prijeti gašenje te se svim silama pokušava pronaći pravo rješenje za opstanak Medvjeda u Zagrebu.

Medveščak KHL

Ekipu su već napustili Lisutin, Kudelka, Sauve, Deutsch, Aviani, Armstrong, Sylvestre, Mauldin i Lemtjugov, a vodstvo lige je dopustilo Medveščaku da registrira nove igrače iz Hrvatske. KHL Mladost i KHL Zagreb, u dogovoru s Hrvatskim savezom hokeja na ledu, pristali su Medveščaku posuditi igrače kako bi se formirala nova momčad.  Na rosteru Medvjeda u idućim utakmicama naći će se i Novak, Srketič, Filipec, Štimac Rojtinić, Blagus, Brenčun, Jazbec, Senzel, Sertić, Pleško, Burazin, Paulović, Bublić i Vuglač.

Daniel Kolombo sa svojim pomoćnikom Brunom Bregantom pokušat će na pravi način posložiti momčad, a dobar znak je i potpora s tribina, jer su najvjerniji navijači ovacijama ispratili Medvjede s leda. Jedini gol u porazu protiv Znojma zabio je Bjorn Svensson.

KHL Medveščak: Rosandić (G) – Čepon, Robar, Zanoški, Brine, Svensson; Vedlin, Jačmenjak, Simšič, Janković, Miličić; Kegalj, Tadić, Jarčov, Fičur, Mikulić; Krikšić, Buković, Jarčov, Mirić / Vito Nikolić (G).

Rezultati by SofaScore

Hokej ZIMSKI SPORTOVI
Tagged with: ,