Palčić: “Treba igrati opušteno i za svoj gušt”; Krsnik: “Fleury igra stvarno brzi rukomet, ali možemo ih zaustaviti”

Koprivnica, Podravka

Nakon dva poraza u prva dva kola ovosezonskog izdanja Lige prvakinja, rukometašice Podravke ponovno pred svojim navijačima u Koprivnici vrebaju novu šansu za bodove. U goste im od 17.30 sati stiže francuski Fleury Loiret Handball.

“Fleury smo počeli proučavati tek nakon Umaga, ali gledala sam njihove dvije utakmice u Ligi prvakinja. Stvarno igraju brzi rukomet, ali mislim da možemo s njima pod uvjetom da zaustavimo njihovu brzu kontru. U igri šest na šest, na punu zonu, malo su slabije, jer žele što prije riješiti utakmicu, pa zato imaju više tehničkih pogrešaka,” poručila je u najavi Dora Krsnik, a prenosi službena klupska stranica.

Francuskinje imaju bogat proračun i puno dobrih igračica, a u prva dva kola odigrale su i protiv Ferencvaroša i protiv njemačkog Thüringera bez pobjednica.

“Našu šansu vidimo u tome što oni dolaze ovamo kao apsolutni favoriti. Vidjeli su rezultate naše prve dvije utakmice. Ako se po njima ravnaju, onda to nama može ići samo u prilog. A i Fleury ima proračun od tri milijuna eura. Jasno je o kakvom se klubu i kakvim igračicama radi,” nadovezala se direktorica i bivša kapetanica Božica Palčić.

“Nećemo svi nestati ako ne pobijedimo. Trebamo igrati opušteno i za svoj gušt i onda bi ekipa morala dati najbolje od sebe,” mišljenja je Palčić.

Ulaznice su besplatne, utakmice Lige prvakinja igra samo 16 klubova u Europi, a Podravka Vegeta je rekorder – sudjeluje već 22 sezone.

EHF Liga prvakinja, skupina B, poredak:
1. Ferencvaros 2 1 1 0 56:44 3
2. Thüringer 2 1 1 0 54:48 3
3. Fleury Loiret 2 0 2 0 55:55 2
4. Podravka Koprivnica 2 0 0 2 37:55 0

AKTUALNO RUKOMET

Ostavi komentar