Petković: Naša kvaliteta bi trebala presuditi, mislim da nas Rosenborg ne može iznenaditi

Bjelica

Nogometaši Dinama stigli su u norveški Trondheim, gdje ih u utorak od 21 sat očekuje uzvratni dvoboj playoffa za ulazak u Ligu prvaka protiv Rosenborga.

Hrvatski prvak ima dva pogotka prednosti, na Maksimiru su zabili Petković i Oršić pa su Plavima odškrinuta vrata elitnog europskog klupskog nogometnog natjecanja.

“Imamo dobar rezultat, što ništa ne znači. Čeka nas puno posla u Trondheimu, ali mi smo spremni. Vjerujem da ćemo ponoviti utakmicu iz Zagreba. Rosenborg u svojim utakmicama pokazuje dosta veliku snagu kad igraju kod kuće, ali kažem – nadam se da ćemo ponoviti susret iz Zagreba ili iz Budimpešte. Moramo biti na pravom nivou i onda vjerujem da su nam šanse za prolaz velike. Igrat ćemo na pobjedu. Sutra ćemo vidjeti sastav, ekipa je u dobroj formi. Sigurno da će oni igrati ofenzivnije, ali s naše strane ništa se ne mijenja. Idemo s maksimalnim pristupom i po pobjedu,” izjavio je trener Nenad Bjelica prije polaska, prenosi službena klupska stranica.

“Sigurno će krenuti ofenzivnije nego što su bili u Zagrebu. S naše strane se ne mijenja ništa. Idemo s maksimalnim pristupom i što mirnije pokušati osigurati prolaz u Ligu prvaka. Za svaku utakmicu u koju ulazimo imamo razrađenu taktiku, a to je da pobijedimo. Idemo pobijediti i dat ćemo sve od sebe da to ostvarimo. Mislim da je njima prioritet kako zabiti gol. Ne opterećujem se s tim, ja sam tu da dam maksimum i odradim svoj posao. Bitno je da odigramo dobru utakmicu i mislim da bi naša kvaliteta trebala presuditi. Sigurno da imaju svoje ideje, ali mislim da nas ne mogu iznenaditi,” dodao je Bruno Petković.

NOGOMET