Počinje spektakularni Sunset Sports Media Festival!

Pete Radovich, Ray Lewis, Stephen Espinoza

Nekoliko sati nas dijeli od početka prvog Sunset Sports Media Festivala koji je na jednom mjestu, okupio neke od najvećih svjetskih i domaćih sportskih, medijskih i marketinških profesionalaca. To mjesto je grad s najljepšim zalaskom sunca, Zadar, odnosno zadarski Arsenal, gdje nas očekuju zanimljiva predavanja koja će, između ostalih,  održati i istinske sportske legende kao Ray Lewis, Julian Edelman i Peter Schmeichel.

Tijekom Festivala očekuju nas predavanja  i paneli na kojima će se obraditi vrlo aktualne i zanimljive teme kao The game changers i The future of Serie A, na kojima će sudjelovati i talijanska sportska medijska senzacija Diletta Leotta. Pete Radovich, višestruki dobitnik nagrade Emmy održat će predavanje pod nazivom The power of story, a na programu će se naći još i predavanja Engage and Empower, Athletes owning their brands, Out of the box, Started from the bottom, now we re here, In the ring with Steven EspinozaUnderdogs i Footbal vs Footbal.

Organizatori su se pobrinuli da ne nedostaje dobre zabave, pa će posjetitelji prvog Sunset Sports Media Festivala imati priliku uživati i u najboljem od hrvatske glazbe, a očekuju nas i nastupi istinskih legendi  domaće glazbene scene, kantautora Petra Graše, te Nene Belana &Fiumensa.

Ulaznice za ovaj jedinstveni projekt koji spaja globalnu sportsku i medijsku industrije možete još uvijek nabaviti putem sustava Entrio. Program i sudionike Festivala možete pronaći na našoj službenoj stranici sunsetsportsmedia.com

 

DRUŠTVENE MREŽE