Svečano otvoren Unisport Finals 2022: U Poreču se stvaraju nezaboravne uspomene

Unisport

U svečanoj atmosferi s poznatim licima iz svijeta hrvatskog javnog života, otvoren je Unisport Finals 2022. Preko tisuću studentica i studenata s 13 hrvatskih sveučilišta i veleučilišta, ispunilo je vanjski bazen porečkog hotela Delfin te poslalo najljepšu sliku iz istarskog bisera. Svi oni u nadolazeća dva dana natjecat će se u 11 sportova što je rekordan broj disciplina dosad. Tako će sudjelovanjem na najvećem studentskom sportskom natjecanju u Hrvatskoj, ali i šire, okruniti akademsku godinu na najljepši način.

Uz nekoliko stotina članova akademske zajednice, ceremoniju otvaranja uveličali su Željko Jovanović – izaslanik Predsjednika Republike Hrvatske, Krešimir Šamija – ravnatelj Uprave za sport
pri Ministarstvu turizma i sporta, Loris Peršurić – gradonačelnik Poreča te Haris Pavletić – predsjednik Hrvatskog akademskog sportskog saveza.

“Doveli smo 11 sportova, preko tisuću studentica i studenata na sportska natjecanja i veseli me da ćemo gledati jedan vrhunski sport, imamo zaista jake sportaše. Cilj nam je proširiti naše projekte i mogućnosti koje nudimo studentima. Krenuli smo i s projektom Unisport Digital koji je pokrenuo naš tim iz HASS-a. To je po meni projekt koji će napraviti revoluciju u studentskom sportu“, istaknuo je Haris Pavletić.

U nadolazeća dva dana, studentice i studenti natjecat će se u 11 sportova, sudjelovat će na raznim zdravstvenima i znanstveno – zabavnim predavanjima, upoznat će se sjever i jug, istok i zapad Lijepe naše te će se stvoriti nezaboravne uspomene kao dio kolaža studentskog života.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli UniSport HR (@unisporthr)

Sve događaje iz Poreča pratite putem livestreama na YouTube kanalu Unisport TV.

Sve rezultate možete pratiti i na aplikaciji Unisport Digital.

 

(Foto: Unisport)

DRUŠTVENE MREŽE OSTALI SPORTOVI
Tagged with: