Poreč postaje regionalni centar sporta

Toni Hrvatin

Ovogodišnje izdanje Sport Festa, najvećeg regionalnog sajma i konferencije sportske tematike, održat će se od 12. do 14. listopada u Poreču, u dvorani Žatika te na terenima u njenoj neposrednoj blizini.

“Od govornika na konferenciji istaknuo bih Miroslava Ćiru Blaževića, Davora Rostuhara, Peru Kuterovca, Klaudiju Bubalo, Ivicu Kostelića, a uz njih će nastupiti još mnogo stručnjaka iz raznih grana sporta što će posjetiteljima biti vrlo zanimljivo,” najavio je Alan Balen, glavni organizator.

Posjetitelji će uz mnogobrojne demonstracije i testiranja raznih sportskih disciplina moći sudjelovati u sportskom B2B natjecanju. Prvo izdanje ovog događaja uključivat će trčanje, mali nogomet, 3-na-3 košarku i flying disc golf.

“Još jedan novitet bit će i sportske JUMP nagrade za zaslužne organizacije i pojedince u sportu u više kategorija kroz koje se želimo zahvaliti svima koji sportom promiču zdravi način života. Uz sve ovo, posjetiteljima pripremamo još mnogo dodatnih zanimljivosti i iznenađenja što Sport Fest čini glavnim sportskim događajem za kraj godine, a ujedno podsjećamo sve kako je ulaz na sajamski dio besplatan,” dodao je Balen.

SPORT FEST  2018 – PROGRAM AKTIVNOSTI –  PROGRAM KONFERENCIJE

OSTALI SPORTOVI
Tagged with: