Povratak Nazora na Višnjik: Čeka nas jako težak teren kojeg dobro poznajem!

Nazor, Foto ABA League

Nakon reprezentativne pauze košarkaši se u Hrvatskoj vraćaju klupskim obvezama. U četvrtak 30. studenog od 18 sati igra se veliki derbi Zadra i Cibone na Višnjiku.

Novi trener Cibone Ante Nazor jedan je dobar dio svoje karijere proveo na klupi Zadra.

“Teška utakmica, jako težak teren kojeg dobro poznajem i sve prilike oko njega. Zadar igra puno bolje i u puno boljoj su formi nego prije mjesec dana. U prilog tome ide i pobjeda nad nama u Zagrebu u ABA ligi. Ovo je nova utakmica. Dolazimo mobilizirani da uspijemo kontrolirati susret te da utakmicu riješimo u svoju korist,” najavio je strateg Vukova.

“Ističem njihovu dobru formu i s pravom kažu za sebe da su favoriti u ovoj utakmici, ali nije bitno tko je favorit nego tko će pobijediti.”

Zadranin u redovima Cibone Ivan Novačić vjeruje u pozitivan ishodu: “Za nas bitna utakmica koja nam dolazi nakon pauze gdje smo se spremili i fizički dignuli. Neće nam sigurno biti lako. Oni su maksimalno motivirani da nas dobiju još jednom s obzirom da su nas dobili već u Zagrebu. Mi smo koncentrirani, radili smo dosta dobro i očekujemo pobjedu.”

U subotu još igraju Vrijednosnice Osijek i Hermes Analitica, Ribola Kaštela i GKK Šibenik te Zabok i Škrljevo, dok će u nedjelju na parket Zagreb i Jazine Arbanasi te Cedevita i Split.  (Foto: ABA League)

Rezultati by SofaScore

KOŠARKA