Prskalo: Pokušat ćemo izboriti što bolji rezultat za uzvrat: Čolak: Bišćan nas je dobro pripremio

Gent

Nogometaši Rijeke na impresivnoj Ghelamco Areni u četvrtak od 20.30 sati igraju prvu utakmicu playoffa Europske lige protiv belgijskog Genta

Rijeka je proteklih sezona sjajnim igrama u Europskoj ligi i kvalifikacijama Lige prvaka ostavila odličan dojam na europskim travnjacima, a četvrtak je nova prilika za dokazivanje riječke snage protiv odličnog suparnika.

“Čeka nas jako uzbudljiv dan za nas, za navijače i za sve koji vole Rijeku. Stvar je jednostavna, moramo napraviti sve da odluka o pobjedniku playoffa bude na Rujevici,” najavio je trener je Igor Bišćan.

Nakon uspješnog gostovanja u Škotskoj na rasporedu je novi izazov….

Nema predaje, dat ćemo svoj maksimum i pokušati izboriti što bolji rezultat za uzvrat. Ako izdržimo da ne primimo gol na početku, to će onda biti jako dobro,” dodao je Andrej Prskalo.

“Ovo je dosad najbitnija utakmica za nas i klub. Bit će teška utakmica, ali trener Igor Bišćan nas je, kao i dosad, dobro pripremio za ovu utakmicu i vjerujem da ćemo biti spremni da ostvarimo dobar rezultat,” istaknuo je Antonio Čolak, koji je prije nekoliko dana dobio pretpoziv izbornika Dalića za hrvatsku reprezentaciju.

“Na terenu ćemo vidjeti koliko oni, odnosno, koliko mi vrijedimo. Imamo dobru kvalitetu u ekipi i možemo ostvariti dobar rezultat. Ne bojimo se, moramo se biti spremni obraniti i onda iskoristiti svoje prilike,” zaključio je napadač Rijeke.

NOGOMET