Prva smjena među prvoligašima, Zoran Zekić novi trener Osijeka!

Zoran Zekić, Foto fc-sheriff

Nakon teškog poraza kod Rijeke 5:0, Dražen Besek više nije trener nogometaša Osijeka.

Besek je prije početka ove sezone doveden u Gradski vrt, kako bi posložio ekipu koja se prošle sezone do same završnice borila za opstanak. No, serija slabih rezultata ipak je dovela do smjene.

Novi strateg Bijelo-plavih bit će Zoran Zekić, koji je igračku karijeru počeo u Osijeku, a u Hrvatskoj je igrao u Cibaliji, Kamen Ingradu, Zadru, zagrebačkom Dinamu, Interu i Rijeci.

U trenerskoj karijeri Zekić je prošle godine vodio moldavski Sheriff, s kojim je osvojio nacionalni Kup. Bio je na klupi moldavskog sastava lani kada je u četvrtom pretkolu kvalifikacija Europske lige poražen od Rijeke.

Osječkoj pivovari klupske dionice

Na Odboru vjerovnika Gradske banke u stečaju prihvaćena je povoljnija ponuda za kupovinu dionica Nogometnog kluba Osijek s.d.d., a tu je ponudu prije mjesec dana istaknula tvrtka Prvo hrvatsko pivo 1664.

Osječka pivovara je tada za 29,1 posto klupskih dionica ponudila 1.333.333,30 kuna, dok je ponuda njemačkog investicijskog fonda HFK, odnosno tvrtke Kai Volker Langhinrichs, bila nešto manja te je iznosila 150.000 eura.

Nijemci i dalje imaju mogućnost nadmetanja za preostale klupske dionice. (Foto: fc-sheriff)

NOGOMET

Ostavi komentar