Radovi u Zadru idu zacrtanim planom: Prodaja ulaznica kreće kroz nekoliko dana

Višnjik, Davis Cup Zadar

Radovi na izgradnji teniskih igrališta na kojima će potom izrasti stadion za predstojeći polufinalni susret Davis Cupa između Hrvatske i SAD-a, u Zadru od 14. do 16. rujna, idu punom parom, predviđenom dinamikom i sve bi trebalo biti spremno na vrijeme za jedan od najvećih sportskih događaja ove godine u Hrvatskoj.

Višnjik, Davis Cup, Zadar

“Sve što smo planom zacrtali se odvija u skladu s našim željama. U sportskom centru Višnjik trenutno je u tijeku prvi dio građevinskih radova, a 17. kolovoza početi će se raditi završni radovi na zemljanom centralnom terenu. Postavljanje montažnih tribina, koje će primati nešto više od osam tisuća gledatelja, započet će 22. kolovoza, a sve bi trebalo biti spremno za treninge 7. rujna“, kaže predsjednik Organizacijskog odbora Petar Mirić.

Višnjik Davis Cup Zadar

“Dakako, paralelno s građevinskim radovima Organizacijski odbor radi na svim ostalim segmentima vezano uz predstojeći susret. Zanimanje ljubitelja tenisa je veliko, što je i razumljivo, a prodaja ulaznica trebala bi krenuti za nekoliko dana. Očekujemo da će naša reprezentacija imati veliku podršku s punih tribina“, dodao je Mirić.

TENIS