Riječani bez završnog Final 6 turnira Lige prvaka; Kobešćak: “Zadovoljan sam pobjedom, već razmišljamo o trećoj utakmici finala s Primorjem”

Kobešćak, VK Jug CO

Vaterpolisti riječkog Primorja Erste banke odigrali su na gostovanju kod mađarskog Egera bez pobjednika 12:12, čime su ostali bez izgleda za novi plasman na završni Final 6 turnir LEN Lige prvaka.

Najbolji u sastavu Ivana Asića bio je Petar Muslim s tri gola, po dva su dodali Gonzalo Echenique, Anđelo Šetka i Miho Bošković, a po jedan Ivan Krapić, Antonio Petrović i Nikola Dedović.

Jug CO je na svom terenu očekivano uvjerljivo svladao Galatasaray sa 17:8 (2:0, 5:2, 4:3, 6:3).

Četiri gola za Jug postigao je Josip Vrlić, tri je dodao Loren Fatović, po dva Maro Joković, Javier Garcia, Marko Ivanković i Felipe Perrone, a po jedan Luka Lončar i Paulo Obradović.

U posljednjem kolu Primorje EB će 18. svibnja ugostiti Jadran iz Herceg Novog koji je s tri boda posljednji u skupini, dok će Jug CO u Dubrovniku igrati protiv OSC Budimpešte.

“Zadovoljan sam pobjedom, a to je bilo najvažnije u ovom trenutku obzirom da nas čeka treća utakmica finala doigravanja i glavama smo već tamo’, rekao je Jugov trener Vjekoslav Kobešćak.

Jug CO i Primorje EB igrat će u srijedu 4. svibnja teću utakmicu finalne serije doigravanja za naslov prvaka, a Gospari vode 2-0 protiv branitelja titule.(Foto: VK Jug CO)

VATERPOLO VODENI SPORTOVI
Tagged with: ,