Rijeka dovela pojačanje iz Bundeslige

Pires

Rijeka je u svoje redove dovela Brazilca Felipea Piresa, koji stiže iz redova Hoffenheima na posudbu do kraja sezone uz mogućnost otkupa ugovora.

“Jako sam sretan što sam ovdje. Za Rijeku znam već dugo vremena, pratio sam utakmice, ali i objave preko medija i zato me jako raduje što sam stigao u klub. Nadam se da ću zajedno uz cijelu momčad ostvariti naše ciljeve,” poručio je novi ofenzivac kojega je riječka publika već imala priliku dobro upoznati.

Pires je u dresu Austrije Beč odigrao dvije utakmice protiv Rijeke u skupini Europske lige, a odličan nastup imao je upravo na Rujevici kada je austrijska momčad slavila 4:1.

“Svakim danom davat ću sve od sebe, na svakom treningu i utakmici davat ću maksimalnih 100 posto. Nadam se da ću postići što više golova i tako pomoći momčadi,” dodao je Pires koji je s tribine Rujevice pratio posljednji nastup Riječana.

“Gledao sam utakmicu protiv Slaven Belupa, ekipa je igrala dobro i zasluženo pobijedila, Dominirala je cijelo vrijeme, uz pogodak, ekipa je stvorila još tri do četiri dobre prilike. Kao što sam već rekao pratim i poznajem dobro Rijeku, znam da je ekipa dobra i nadam se da ćemo zajedno ići ostvarivati dobre rezultate,” zaključio je Pires.

NOGOMET
Tagged with: