Rusija na Cvjetnom: Šuker poziva navijače na druženje

Šuker, press

 

Hrvatski nogometni savez, Veleposlanstvo Ruske Federacije u Republici Hrvatskoj i Grad Zagreb pozivaju sve zainteresirane na druženje povodom skorašnjeg nastupa hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Neformalno druženje održat će se u lokalu Cafe de Paris na Trgu Petra Preradovića u Zagrebu, u utorak 17. travnja 2018. godine.

Navijači koji putuju na utakmice hrvatske reprezentacije u Rusiji tom će prilikom moći saznati više o iskaznici za navijače (FAN ID), prijevozu u Rusiji te gradovima domaćinima na informacijskom pultu koji će biti otvoren za javnost od 10 do 16 sati.

Točno u 12 sati, okupljenima će se obratiti predsjednik HNS-a Davor Šuker i Veleposlanik Ruske Federacije u Republici Hrvatskoj Anvar Azimov.

“Iznimno sam ponosan što se Hrvatska kao mala zemlja po peti puta plasirala na Svjetsko prvenstvo, a posebno mi je drago što će hrvatski navijači na ovom prvenstvu imati priliku upoznati Rusiju. Siguran sam da će hrvatski navijači osim u dobroj igri hrvatske reprezentacije uživati i u ljepotama Rusije”, poručio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

“U Rusiji se završavaju zadnje pripreme. Radi se sve kako bi svi koji nam dođu u goste podržati svoje reprezentacije zapamtili ovo Svjetsko prvenstvo kao najbolje u povijesti turnira. Pozivam sve navijače da posjete našu izvrsnu zemlju, osobno vide igru najboljih nogometaša na svijetu te se upoznaju s Rusijom, njezinom bogatom kulturom, povijesti, prirodom i dožive našu gostoljubivost”, izjavio je Veleposlanik Ruske Federacije u Republici Hrvatskoj Anvar Azimov, piše hns-cff.hr.

 

NOGOMET