Jarun kup otvara sezonu rukometa na pijesku u Hrvatskoj

AKRP Zagreb

Akademski klub rukometa na pijesku Zagreb već 11. godinu u nizu organizira Jarun kup, najveći međunarodni turnir rukometa na pijesku u Hrvatskoj.

Atraktivno i zanimljivo natjecanje će se održati na Velikom jezeru ŠRC Jarun, od 27. travnja do 1. svibnja!

Jarun kup prošle je godine bio među pet najjačih turnira u Europi (od 67 održanih u sklopu europske serije rukometa na pijesku – European beachhandball tour), a ove se godine organizatori nadaju ulasku među najbolja tri. Budući da je za Europsko prvenstvo u rukometu na pijesku, koje je prošle godine održano u Zagrebu, preuređen cjelokupni kompleks terena, organizatori imaju mogućnost prihvaćanja prijava još većeg broja ekipa te se očekuje rekordan broj ekipa.

Prijave su moguće i u seniorskim i u juniorskim kategorijama, u šest različitih dobnih kategorija, od 2000.  do 2010. godišta.

Ako ste zainteresirani postati dijelom ovog turnira, više informacija možete pronaći na službenoj stranici turnira.

AKRP Zagreb 1

Organizator je osigurao i izravan prijenos finalnih utakmica u seniorskim i YAC 2000 kategorijama na Sportskoj televiziji, a putem društvenih mreža (Facebook, Instagram (jaruncup), Snapchat (bhczagreb) ) i službene stranice možete svakodnevno pratiti zbivanja prije i tijekom turnira.

Crosport.hr bit će medijski pokrovitelj i svakodnevno će donositi izvještaje tijekom trajanja turnira, kao i obavijesti o prijavljenim ekipama, sustavu natjecanja i rasporedu.

Prijave za Jarun kup još uvijek su otvorene i trajat će sve do 20. travnja i još uvijek stignete biti dio velikog spektakla u ovom budućem olimpijskom sportu.

Rukomet na pijesku naći će se programu Olimpijskih igara mladih u argentinskom Buenos Airesu ove godine, a glavni cilj je ovaj atraktivni sport dovesti na Olimpijske igre 2024. godine.

(Sandra Čičić, Foto: AKRP Zagreb)

RUKOMET