Sandra brončana u Dohi: U Tokiju se nadam boljem plasmanu!

Perkovic

Svojoj kolekciji medalja sa svjetskih prvenstava, dva zlata i jedno srebro, Sandra Perković dodala je i broncu koju je osvojila u finalu bacanja diska u katarskoj Dohi s hicem od 66,72 m.

Sandra je ovaj hitac bacila već u prvoj seriji, u drugoj je bacila do 62,30 m, a u trećoj 66,19 m. U sljedeće tri serije Sandra nije imala ispravnih hitaca. Bolje od nje bio je kubanski dvojac Yaimé Pérez koja je osvojila naslov svjetske prvakinje sa 69,17 m i Denia Caballero na drugom mjestu sa 68,44 m.

Sandra sada ima impresivnu kolekciju medalja u kojoj su dva olimpijska zlata, dva svjetska zlata, svjetsko srebro i bronca te pet europskih zlata. Današnja medalja je ujedno i deveta hrvatska medalja sa svjetskih prvenstava.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Hrvatska nosi BRONCU kući! ➡️ Hvala svima na podršci, hvala mojem timu koji do zadnjeg trenutka nije prestajao vjerovati u mene i moje mogućnosti, danas sam dala sve od sebe, danas je ovo bio moj maksimum . Vidjeli ste suze, možda je djelovalo kao da nisam zadovoljna, ali kada volite ovo što radite kao što to ja volim, kada dajete 200 posto sebe u nešto i kada nešto treće, nešto što nije u vašoj mogućnosti utječe na vas, normalno je da budete razočarani. Ali .. kada sad stanem i razmislim, hvala Bogu što sam danas imala uopće priliku izaći na stadion i pokazati da ovakva kakva jesam sada vrijedna sam svjetske medalje . Voli vas vaša Sandra ! #TeamSP #ForeverYoung #BronzeMedal #CroatiaFullOfLife #CroatiaFullOfMedals #WorkHardThrowFar #Doha2019 #DiscusQueen #4thAndKeepGoing #Podravka #Ina #Solgar #NikeGirl #PerfectShine #ZagrebTourist

Objavu dijeli Sandra Perkovic (@discus70queen)

OSTALI SPORTOVI
Tagged with: